Tlf: +45 22502262  Mail til SeSS-consult

Believe it ✦ Create it

SeSS-consult

SeSS-consult...

...er en mulighed for at skabe noget stort med få resourcer. Målgruppen er dig som ikke har energi til at sætte dig ind i for mange ting, fordi du har nok at se til. Det går godt, men hvorfor ikke få det, om ikke større, så mere glidende og smart?

Din nuværende situation

  • Du betaler abonnement til en hjemmeside hver måned, men du vil egentlig hellere bare betale én gang som du gør med alle andre ting i dit liv.
  • Din nuværende hjemmeside er fin, men du ville gerne have den til at ligne de andre smarte sider, men det er sikkert dyrt!
  • Video sælger godt i din branche - det ved du - og det kunne derfor være smart at have "fluen på væggen" med en dag og få noget video så dine kommende kunder får et godt indtryk.
  • Du forventer at få en flot, glidende og personlig hjemmeside skræddersyet til dig. Den fungerer godt på mobile enheder, hvor dine kunder ser dig mest. Den er pålidelig og ligger på niveau med de store sider, selvom den har været billig.
  • Du har mulighed for at skabe kontakten og få en flot, fungerende hjemmeside bygget på et solidt fundament der gør at den senere kan udbygges til stort set alt. Fundamentet betyder alt - også for hjemmesider.

 

Kontakt SeSS-consult
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.